Jeg er med på The Long Run, Les mer

Image Map
Da var vi kommet hjem etter en kjempe koslig hyttetur! Vi har vært på Marthas hytte fra søndag til i dag.Vi koste oss kjempe mye, fant på litt sprell og var ute og tok bilder. Det har vært en super start på høstferien!


hahaha

Kommer sikert flere bilder fra hytteturen vår senere. I morgen drar vi alle videre på høstferie så det er ikke sikkert hvordan det blir med bloggingen.
Kos dere med høstferie! ( og på skolen da...)
Nå sitter vi og slapper av med hjemmelaget sushi. Kan ikke akkurat si det ble ett vakkert resultat men forhåpentligvis er det godt. Det var første gang vi lagde sushi hjemme, neste gang ser den nok bedre ut.

Q. liker du sushi?
spanskprøve i morgen noe som fører til elendig humør og dårlig blogging.
På solsiden finnes verdens beste smoothie. Den heter kvikk og er himmelsk god. Tenkte å lage et innlegg om hvordan man lager den.

Du tar frosne jordbær, litt eplejuice, ananas og masse kokos. Den er seriøst helt fantastisk!

Q,Hva liker du å ha i smoothie?
Har fikset litt på rommet i det siste og har lyst til å dele det med dere i en video, men som den rotekoppen jeg er tror jeg ikke dere vil se hvordan rommet mitt ser ut akkurat nå.. Derfor har jeg tatt detalj bilder av rommet mitt  i stedet.


min herlige sofakrok


love popcorn
blomster
lesestoff
klesstativet
senga mi

Nå skal jeg ut i det fine været. Vi snakkes!

 
Nå tar vi kveld etter en herlig dag med bursdagsfeiring og is-spising. Idag hadde vi også en photoshoot og tok noen bilder i hagen før vi dro. Kan kanskje legge ut de andre bildene senere. Håper dere også har hatt en avslappende og koselig lørdagskveld!

Q. Hva gjorde du ikveld?

 
Hei! Har vært en stund siden forrige innlegg. En av grunnene er at jeg rett og slett ikke har noe å blogge om. Så hva vil DU lese om?
random bilde fra ferien...
lanvin perfection

 

lanvin perfection by blondegodness1 featuring high heels
 
Alt er fra Lanvin, trykk på bildet om du vil se priser og resten av våre polyvore-sets;) Håper dere får ensuper helg, har litt av en konkurransse på lur:-) GLED DERE!what time is it`?

 

what time is it`? by blondegodness1 featuring skinny jeans

 

genser.acne//jeans.miss selfridge//sko.generalpants.com.au//klokke.asos//armbånd.mulberry//ring.dorothy perkins.
 
For pris og direkte linker trykk på bilde.
:-)Hei:-)

Da var symaskina tatt frem og joggebuksene tatt på, nå skal det sys litt mer. Det er kjempe gøy! Og veldig enkelt. I kveld har vi sydd to toalettmapper. Vi skal sitte oppe å sy i hele natt, dette blir moro!:-)


freeeessh symaskin


yeee, stolte syersker;;

Noen tips til noen enkle ting vi kan sy? 
Nå er jeg å bli massert:-) skikkelig deilig. Har endelig fått sommerferie, sykt deilig. Skal ha spakveld med jentene senere i kveld også<3

kos dere i kveld dere også<333
Hei! Da var det helg, endelig. I kveld skal jeg på bursdag, sommer party. Her er kjolen jeg skal bruke:


fra bikbok.  gleder meg!

:) hva skal du gjøre i kveld da?


Da skal vi ta kvelden etter en super kveld med grilling på stranda og filmkos! Har fri i morgen/dag og da skal dagen nyts fullt og helt:)

snakkes, nå skal det soves!
Nå skal jeg hive på meg bikinien igjen, og dra ut for å steke meg i sola! Har vært ute i hele dag, det er så deilig. Har nettopp fått en ny bok som heter øya, gleder meg til å lese den, har hørt mye bra om den. 

 Er det fint vær hos dere også? :-) snakkes senere, kos dere
Hei!

Vi har meldt oss på konkurransen til Helene og Espen hvor vi kan vinne et gavekort på bik bok. For å delta måtte vi lage et innlegg på bloggen om konkurransen og hvorfor vi liker deres blogg. VI liker bloggen fordi de oppdaterer ofte med varierende innlegg. Bloggen er litt annerledes fordi den skrives av en gutt og en jente, noe som er veldig fin vri!


Har dere noen konkurranser å anbefale eller har du kanskje en på din egen blogg? La oss få vite!

Heisann!

Lenge siden sist nå, men har vært mye annet i det siste.. Masse skolearbeid før sommerferien. Det kommer til å bli mye bedre blogging nå snart!

Har forelsket oss i acne naia kjolen, den er så fin! Vi har noen morsomme planer på lur, så bare følg med.
Ryggen er så fin! Synes den er utrolig fin i grå også, men fant ikke bilder av den.

Snakkes snart!:-)
Hei! 

Tenkte jeg kunne vise hvilken sminke jeg bruker. 

Her er det jeg bruker på huden:

Isadora solpudder i fargen 93 glimmering tan / The body shop rouge i fargen 02 / Ysl touche éclat concealer i fargen 2 / Elf mineral blemish powder / Elf og bare minerals koster

 

Her er det jeg bruker på leppene:

Mac cremesheen lipstick, farge ravishing / Hm leppomade

 

Her er det jeg bruker til øynene:Max factor maskara / YSL maskara / Hm vippetang / Clinderm eyeliner / Max factor øyenskygge i farge supernova pearls 420

 

Ellers:

Isadora negellakk i farge 110 milkshake / Escada parfymeHåper dere likte det! Snakkes:)

  

 Hei:-)

Har vært fraværende fra bloggen i det siste. Det har vært mye med skole og greier i det siste og blogg har ikke akkurat vært første prioritet.

 For Life ❥ .       L'amour la vie

 Forrige helg var en skikkelig daffe helg med film og venninnekos. I løpet av helga så vi "a walk to remember" tre ganger eller noe, den blir bare bedre og bedre hver gang man ser den.

snakkes;-)overskriften er spanishh. DESIGNET ER IKKE HELT PÅ NETT FOR TIDEN, skal få prøvd meg med en ny header snart. I mellom tiden for vi klare oss uten
Hei!

Nå sitter vi i sofaen her hjemme til Thea. I dag har vi sett mean girls 2, spist og sust litt rundt i huset. Nå regner dcet ute! Jeg som trodde det ville bli fint vær i dag da jeg våknet til sol! Nå skal Thea rydde på rommet, snakkes!

I kveld er Thea sine foreldre borte, så her blir det party!

Slenger med et outfit:


Alt fra Bik Bok!
Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


Blogg
mote
musikk
New in
Vlogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits