Jeg er med på The Long Run, Les mer

Image Map
Da var vi kommet hjem etter en kjempe koslig hyttetur! Vi har vært på Marthas hytte fra søndag til i dag.Vi koste oss kjempe mye, fant på litt sprell og var ute og tok bilder. Det har vært en super start på høstferien!


hahaha

Kommer sikert flere bilder fra hytteturen vår senere. I morgen drar vi alle videre på høstferie så det er ikke sikkert hvordan det blir med bloggingen.
Kos dere med høstferie! ( og på skolen da...)
De har fått inn mye fint på bik bok nå!. Håper dette snart blir mitt! 

Q. Ønsker du deg noe av dette?
Nå sitter vi og slapper av med hjemmelaget sushi. Kan ikke akkurat si det ble ett vakkert resultat men forhåpentligvis er det godt. Det var første gang vi lagde sushi hjemme, neste gang ser den nok bedre ut.

Q. liker du sushi?
Vet ikke helt hvorfor men jeg hører på denne sangen hele tiden. I starten syntes jeg bare den var rar, men nå tror jeg den holder på å bli en favoritt. merkelig.

Q. hva synes du om sangen, er den rar eller er den fin?

 
spanskprøve i morgen noe som fører til elendig humør og dårlig blogging.
På solsiden finnes verdens beste smoothie. Den heter kvikk og er himmelsk god. Tenkte å lage et innlegg om hvordan man lager den.

Du tar frosne jordbær, litt eplejuice, ananas og masse kokos. Den er seriøst helt fantastisk!

Q,Hva liker du å ha i smoothie?
Har fikset litt på rommet i det siste og har lyst til å dele det med dere i en video, men som den rotekoppen jeg er tror jeg ikke dere vil se hvordan rommet mitt ser ut akkurat nå.. Derfor har jeg tatt detalj bilder av rommet mitt  i stedet.


min herlige sofakrok


love popcorn
blomster
lesestoff
klesstativet
senga mi

Nå skal jeg ut i det fine været. Vi snakkes!

 
Nå tar vi kveld etter en herlig dag med bursdagsfeiring og is-spising. Idag hadde vi også en photoshoot og tok noen bilder i hagen før vi dro. Kan kanskje legge ut de andre bildene senere. Håper dere også har hatt en avslappende og koselig lørdagskveld!

Q. Hva gjorde du ikveld?

 
Hei:-)

Nå er det på tide å innse det, høsten har kommet for fullt. Det er ikke mye positivt med at sola forsvinner og været blir dårligere, men èn ting er det! Høstmote og høstfarger. Personlig elsker jeg negllakk og spesielt på høsten og vinteren. Dette er da mine favoritter denne høsten:


grå/metallic

skogsfarger
nude/rosa

Beklager bildekvaliteten men mamma og pappa har tatt meg seg speilrefleksen og dratt på hyttetur..... Om du lurer på hvor noen av negllakkene er fra, hvilken farge det er eller hva de kostet er det bare å spørre:-)

Q. Liker du negllakk? Hvilke farger er dine favoritter?

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


Blogg
mote
musikk
New in
Vlogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits